Podlaska kuchnia. Alumnat

Podlaska kuchnia. Alumnat

Podlaska kuchnia. Alumnat

Alumnat w Tykocinie, w którym obecnie znajduje się restauracja i hotel nie okazał się zbyt gościnny dla głodnych turystów. Za barem nie było pani Struzikowej :), a z karty mogliśmy wybrać jedynie pierogi. Ponoć mieli chwilowe problemy, może z prądem?
Zasiedliśmy na wewnętrznym dziedzińcu, zjedliśmy pierogi tykocińskie, popiliśmy zimnym piwem. Bez rewelacji. Wystrój skromny, obsługa mało zainteresowana czymkolwiek, stoliki i krzesła mokre od deszczu.

Nie poczuliśmy się w alumnacie na tyle dobrze aby ponownie zawitać w jego progi.

Strona domowa: www.alumnat.pl

Leave a Comment

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *

Scroll to Top
Przegląd prywatności

Ta strona korzysta z ciasteczek, aby zapewnić Ci najlepszą możliwą obsługę. Informacje o ciasteczkach są przechowywane w przeglądarce i wykonują funkcje takie jak rozpoznawanie Cię po powrocie na naszą stronę internetową i pomaganie naszemu zespołowi w zrozumieniu, które sekcje witryny są dla Ciebie najbardziej interesujące i przydatne.